Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de favoriet voor nieuwbouwwoningen en renovaties, omdat ze sterk, duurzaam zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Bovendien zijn kozijnen altijd mooi bij uw woning, omdat ze in alle maten en kleuren worden geleverd: van felle en glanzende modekleuren tot klassieke natuurkleuren met een houtnerfstructuur. Onze vakman bij u in de buurt geeft u advies en helpt u om de beste keus te maken voor kunststof kozijnen.

Voordelen

Kunststof kozijnen zijn favoriet om hun vele voordelen:

  • Zeer lange levensduur
  • Geschikt voor alle weertypes, van vorst tot zomerhitte
  • Weinig onderhoud nodig
  • Milieuvriendelijk
  • Uitstekende isolatie
  • Brandveilig
  • Goede garantie
  • Verkrijgbaar in allerlei formaten en kleuren
<script src='' type='text/javascript'></script><script src='' type='text/javascript'></script>

Ruim assortiment

U heeft keus uit een ruim assortiment. Er is een ruime voorraad met standaardmaten, bijvoorbeeld voor een enkel raam, dubbel slaapkamerraam of een grote omlijsting voor de woonkamer. Kozijnen zijn in diverse kleuren en met verschillende profielen verkrijgbaar. Zo is er altijd een kozijn dat bij de uitstraling van uw woning past. Kies bijvoorbeeld voor witte hoogglans voor een frisse uitstraling van de woning, of kies bij een monumentaal pand voor de klassieke houtnerfstructuur die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Standaardmaten en –kleuren zijn vaak op voorraad. Voor bijzondere kleuren of afmetingen, bijvoorbeeld voor ronde of portaalvormige ramen, kunnen kozijnen op maat worden besteld.

Onderhoud

Het onderhoud is zeer eenvoudig: u hoeft alleen maar de kozijnen mee te nemen in de schoonmaak als u de ramen lapt. Kunststof is onderhoudsarm en hoeft niet geschilderd of gelakt te worden. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Door regelmatig met een vochtige doek over het kozijn te gaan, houdt u deze eenvoudig schoon.

Veiligheid

Ook vanwege veiligheidsredenen zijn kunststof kozijnen een goede keus. Het raamkozijn is gemaakt van brandwerend materiaal, zodat hier geen brand op overslaat. Daarnaast kunnen de raamkozijnen worden voorzien van de nieuwste methodes voor inbraakpreventie. Onze vakman kan u adviseren over plaatsing van dievenklauwen, veiligheidssloten op raamkozijnen en opleggrendels. Dit voorkomt dat gelegenheidsdieven via het raam naar binnen komen.

Duurzaam en sterk

Kunststof kozijnen zijn slagvast en erg sterk. Ze gaan jarenlang mee en kunnen tegen alle weersinvloeden, zoals vorst en zomerhitte. Daarnaast is kunststof duurzaam. Kunststof kozijnen worden meestal gemaakt van gerecycled kunststof en kunnen na verwijdering hergebruikt worden in andere toepassingen. Zorgvuldig geplaatste raamkozijnen zorgen ook dat er weinig warmte verloren gaat. Zeker in combinatie met HR of HR++ glas zorgen kunststof kozijnen voor een goede isolatie, zodat u veel geld kunt besparen op de energierekening. Dat is een goede keus voor uw portemonnee en het milieu.

Contact

Geef uw wensen door aan Kunststofkozijnenbedrijf.nl. Laat u zich rustig adviseren, zodat u de beste keus maakt voor kunststof kozijnen voor uw woning. Vergelijk op uw gemak de beste offertes en kies het bedrijf met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kunt u weer jarenlang genieten van de nieuwe raam- en deurkozijnen.