Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui zorgt voor een mooie overgang tussen uw woning en de tuin. Zonnestralen schijnen door het glas naar binnen en maken de hele ruimte lichter, terwijl het uitzicht op de tuin beter wordt. Dat verhoogt het gevoel van comfort en het kan de waarde van de woning verhogen. Een kunststof schuifpui heeft weinig onderhoud nodig. Het is een moderne en mooie toevoeging aan uw woning.

Voordelen

Een kunststof schuifpui is verkrijgbaar in allerlei maten en kleuren en heeft weinig onderhoud nodig. Dat levert veel voordelen op:

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Houtnerfstructuur is bijna niet te onderscheiden van echt hout
  • Verkrijgbaar in diverse maten
  • Zeer lange levensduur
  • Bestendig tegen vorst, hitte en neerslag
  • Meer isolatie dan andere schuifpuien
  • Onderhoudsarm
  • Verhoogt de meerwaarde van het huis
<script src='' type='text/javascript'></script><script src='' type='text/javascript'></script>

Diverse soorten

Het is belangrijk dat een kunststof schuifpui bij uw woning past: zowel binnen als buiten moet het er goed uitzien. Daarom is een pui in alle kleuren en maten verkrijgbaar. Of u nu kiest voor felle moderne kleuren, klassiek hoogglanzend wit of een houtnerfstructuur, u vindt altijd een schuifpui die past bij de uitstraling van uw woning. U heeft de keus uit een hefboom of een kiepschuif. Een hefboomschuifpui is geschikt voor ramen tot 6,5 meter. Met het handvat draait u de hefboom omhoog of omlaag om de deur open te schuiven of vast te zetten. Daardoor is het eenvoudig om het in de lente op een kiertje open te zetten, terwijl het in de zomer helemaal open kan worden geschoven. De rail ligt verzonken in de vloer. Een kiepschuifpui is geschikt voor ramen tot drie meter. Een kiepschuifpui is helemaal open te schuiven naar een kant, of in dichtgeschoven stand open te kiepen. De bediening is iets zwaarder dan een hefboomschuifpui.

Onderhoud

Een kunststof schuifpui heeft weinig onderhoud nodig. Het materiaal is weerbestendig, zodat vorst, hitte en neerslag geen invloed hebben op het materiaal. Een kunststof pui hoeft niet geschilderd te worden. Het is voldoende om kunststof met een zachte doek af te nemen, bijvoorbeeld tijdens het ramen lappen.

Veiligheid

Kunststof dat wordt gebruikt in kozijnen is niet brandbaar, waardoor het niet bijdraagt aan brandoverslag. Een schuifpui is wel gevoeliger voor inbraak. Daarom is het belangrijk om de pui te voorzien van extra veiligheidssloten. De experts van Kunststofkozijnenbedrijf.nl geven u graag advies en plaatsen op verzoek extra sloten om gelegenheidsinbrekers geen kans te geven.

Gratis offertes

Wilt u een schuifpui, zodat u nog meer kunt genieten van een lichtere woning en uitzicht op de tuin? Vraag gratis offertes op en vergelijk op uw gemak de beste keus voor het plaatsen van een kunststof schuifpui bij u in de buurt.